Home

Voordelige tarieven

Alirio.nl biedt professionele websites voor schappelijke tarieven aan. Of het nu gaat om een website op basis van een template of maatwerk.

Natuurlijk zijn er tal van gratis opties online te vinden, maar vaak zijn de mogelijkheden beperkt. Als u wel een professionele website wilt hebben, maar geen budget van duizenden Euro’s, dan zit u bij Alirio.nl goed

Templates & Maatwerk

Bij Alirio.nl werken we zowel op basis van templates als op volledig maatwerk. Maar zelfs de templates worden aan uw website wensen aangepast.

Vaak beperken templates zich tot het uploaden van foto’s en teksten. Doordat wij voor u de template invullen (op basis van uw teksten en foto’s), zorgen wij er ook voor dat hier en daar aanpassingen worden gedaan in het design van de website. Zo is alles mooi met elkaar in evenwicht

Sliders, foto’s & teksten

Helemaal in zijn de sliders. Op deze manier kunt u meer informatie kwijt op een pagina en verhoogt u de interactie.

Doordat u op één pagina meer informatie kunt tonen en vaker kunt oproepen tot actie, verhoogt u de kans op leads/klanten. Bij Alirio.nl zullen we ook in de vaste templates ervoor zorgen dat juist deze aspecten qua design perfect aansluiten op uw doelen en wensen.

Social Media

Iets waar u niet meer omheen kunt zijn de sociale media. Wij bieden u niet alleen integratie en share mogelijkheden.

Via Alirio.nl kunt u ook facebookpagina’s laten ontwerpen en opzetten. Wij verzorgen het aanmaken, opmaken en helpen u op weg. Door gebruik te maken van Twitter en Facebook feeds op uw website houdt u beide interactief en versterken zij elkaar.

Over Alirio.nl

Uiteraard zijn er vandaag de dag voldoende gratis mogelijkheden om een website te maken. Denk bijvoorbeeld aan Wordpress. Helaas zit u qua design dan echt vast aan vaste templates en zijn de mogelijkheden vaak niet geheel toereikend. Daarnaast herken je dergelijke websites al van ver.


Een website is echter een instrument waarmee u zich kunt onderscheiden. Een professionele uitstraling is dan ook erg belangrijk. Wat je dan ook vaak ziet gebeuren is dat mensen op een gegeven moment toch een betere website willen en wenden zich dan tot webdesigners. Helaas zijn de prijzen vaak iets hoger dan het budget.


Alirio.nl wil hierop inspringen en biedt hoogwaardige websites, met een eigen uitstraling, maar tegen schappelijke tarieven.Onderhouden & bijwerken

Wij maken geen gebruik van een CMS, maar kunnen u leren hoe u een website onderhoud, of dit voor u doen.

Het klinkt misschien niet aardig, maar een CMS is vaak een duur betaalde oplossing die u heel weinig gebruikt. Zelf maken wij gebruik van software die eenmalig aangeschaft wordt en waar u veel meer mogelijkheden in aantreft. Maar als u dit allemaal niet ziet zitten, dan doen wij dat toch  voor u.

Alirio.nl is een onderdeel van Aviantas.com en is ontstaan uit de vraag van klanten.  Aviantas levert online portalen en vaak wordt voor de integratie hiervan in de websites ons de vraag gesteld om hierbij te helpen.

Templates Functies Leer meer Facebook Tarieven